Introducere.

Introducere.

When me they fly, I am the wings (Emerson)

Daca vor sa fuga de mine, eu sunt aripile

marți

Bolboseala

Cu ochii deschisi intr-o lumina ce imi vine de la ecranul monitorului, cu spatele intrat intr-un intuneric semi obscur, imi trec mintea prin unele lucruri ce imi apartin de ceva timp incoace. In linistea care vine odata cu intunericul, imi amintesc aceleasi lucruri, mereu aceleasi lucruri. Si prezenta unei fiinte deloc siropoase isi face simtita burdusenia. Daca as putea fugi de ea scriind-o. Daca as putea respira inghitind-o, scuipand-o apoi intr-un abis pentru care bratele mele ar fi prea scurte, scapand de tentatia de a o salva cand mila ajunge sa se tarasca inapoi. Daca as putea sa renunt la mila, as dori sa incep cu aceasta fiinta. Daca e liniste, gandurile ma obosesc, ma molesesc. Atunci sunt o molusca. Daca e galagie sau vacarm, gandurile se imping aglomerate si imi dau senzatia de frica, spaima. Si sunt soparla sentimentaloida

6 comentarii:

Anonim spunea...

Uite ce vulpe mieroasa avem aici

Anonim spunea...

Daca are carlionti se interpreteaza ca o vedeta de cinema. Daca are ochii mari se interpreaza ca a atotputernica. Dar ea stie ce eu nu am stiut cand am vazut ca ea stie.

Anonim spunea...

gargara cu margele in stufarisu' genelor

Anonim spunea...

Daca am margele ma interpretez ca fiind un curcan dintr-un film porno. Dar tu, tu ce mai scrii azi...ca eu mi-am invatat rolul?!

Anonim spunea...

scriu si ung aripile reci cu felii taiate din rizomul aromatic al ghimberului

mi-e capu' plin de calatorii

Anonim spunea...

Prefa-te in val si apoi lasa-ma sa te interpretez pe o panza...de paianjen. Talent la pictura chiar nu am.