da fapt nu, ele sunt pentru nas daca vrei sa fii clowna. trebuie sa inspiri adanc ca sa ramana fixat, macar cat sa apuce fotograful sa fotografieze.
ruxces, mi-ati amintit de clocharda lui Cortazar, lu' Maga, de fapt. dansand pe pod. pe pod, nu? cucerindu-i
si rochii se prind, si alge, si brose de tinichea, si valul cel dintai, si sani groaznici..."sa ne ducem s-o vedem pe clocharde e pe gratis, sa facem dragoste e pe gratis, sa-ti spun ca esti rau e pe gratis, sa nu te iubesc...de ce te-ai culcat cu Pola?"
ftj a gustat vreodata dulceata de curmale umplute cu nuci si dulceata de chitra cu nuscoara si cuisoare? cit despre petale, le prefer pe cele de zambile sparte si de liliac triplu explodat!
suna foarte complicat si ezoteric, zau. nu, nu am gustat. intrebarea mi-a amintit de un articol culinar din rubrica Verba woland
io nu am mancat decat dulceata de fructe de padure sau maces
"asemenea lalelei, zambila se gasea numai in colectiile de plante ale oamenilor instariti, care de obicei le colectionau ca pe niste trofee de pret. Datorita parfumului persistent al zambilelor, bulbii erau foarte scumpi"
dulceturile cu pricina sint din 1001 de nopti, acolo le-am gasit (nu am gustat niciodata fructul numit chitra). cit despre zambile, aroma lor intra in tot soiul de parfumuri cumplite, magie noir, de pilda, sau opium...
din cand in cand o chema Sonia, dincolo de ochii deschisi mai ales; se comporta ca o necunoscuta, de-asta ii tot scria scrisori. sa ajunga candva la ea
Dansatoarea
The Double
Fotografie furata
Joaca, nu-ti vine s-o imaginezi pe varfuri? Mie imi plac balerinele, mi se par intortochiate
8 comentarii:
si eu m-am tuns frantuzeste. i-o primavara tunsa.
asa ca primavara asta o sa zic ruxces e frances
daca farmecele se prind prin paruri, atunci eu una am scapat de ele
si licuricii se prind prin "paruri", si pestisorii de acvariu, si insignele de aviator!
si petale de lalea uscata
da fapt nu, ele sunt pentru nas daca vrei sa fii clowna. trebuie sa inspiri adanc ca sa ramana fixat, macar cat sa apuce fotograful sa fotografieze.
ruxces, mi-ati amintit de clocharda lui Cortazar, lu' Maga, de fapt. dansand pe pod. pe pod, nu? cucerindu-i
si rochii se prind, si alge, si brose de tinichea, si valul cel dintai, si sani groaznici..."sa ne ducem s-o vedem pe clocharde e pe gratis, sa facem dragoste e pe gratis, sa-ti spun ca esti rau e pe gratis, sa nu te iubesc...de ce te-ai culcat cu Pola?"
hihi
ftj a gustat vreodata dulceata de curmale umplute cu nuci si dulceata de chitra cu nuscoara si cuisoare?
cit despre petale, le prefer pe cele de zambile sparte si de liliac triplu explodat!
suna foarte complicat si ezoteric, zau. nu, nu am gustat.
intrebarea mi-a amintit de un articol culinar din rubrica Verba woland
io nu am mancat decat dulceata de fructe de padure sau maces
"asemenea lalelei, zambila se gasea numai in colectiile de plante ale oamenilor instariti, care de obicei le colectionau ca pe niste trofee de pret. Datorita parfumului persistent al zambilelor, bulbii erau foarte scumpi"
dulceturile cu pricina sint din 1001 de nopti, acolo le-am gasit (nu am gustat niciodata fructul numit chitra).
cit despre zambile, aroma lor intra in tot soiul de parfumuri cumplite, magie noir, de pilda, sau opium...
ah!
ma gandeam ca ruxces e excentrica excenchitra intru totul
Trimiteți un comentariu