Introducere.

Introducere.

When me they fly, I am the wings (Emerson)

Daca vor sa fuga de mine, eu sunt aripile

miercuri

eu am rîs n-am zis nimica

Am pus mîna pe picior și cînd am pus mîna pe genunchi am văzut cum era apătos ca un burete și atunci am strîns genunchiul în mîini, am stors genunchiul să fie uscat, of, ridică-te am zis, l-am ridicat, l-am luat în mîinile ude de la strîns și era frumos ca o floare, era prăfos și lucios în același timp și atunci mi-a căzut o lacrimă pe el, am zis în gînd asta-mi mai lipsea, să se umfle iar genunchiul, poate o să-i dau drumul, așa umflat, să parcurgul drumul ca o bărcuță. Mi s-a făcut somn, că așa mi se face mie somn de-o vreme, pe nepusă masă, și mi-am așezat obrazul pe genunchi, și atunci am tras un pui de somn pe articulația cea mai puternică, și toate gîndurile de somn au zdrelit genunchiul și n-au mai zdrelit capul. După aia mi-am pus ochelarii de soare și bărbia pe genunchi și am privit așa în gol cu ochelarii de soare, și era o liniște incredibilă și în liniștea aceea incredibilă m-am gîndit la x și la y, i-am fixat cu ochelarii mei de soare, și i-am trimis în gol, noroc cu ochelarii mei de soare că habar n-aveau că-i trimit în gol, doamne, ce mă prăpădesc de rîs, doamne, ce mă prăpădesc de plîns. Ucigă-i toacă, mare scofală cum și-au pus ei amprenta, de parcă nici n-ar fi existat înaintea amprentei, de parcă au avut un plan cu amprenta de la bun început, am încercat să calc cu genunchiul amprenta, și din semnul de pe genunchi vechi de cînd aveam 7 ani a început să curgă sînge, exact ca atunci cînd aveam 7 ani, așa că mi-am dat jos ochelarii și i-am pus pe sînge

8 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos i-ai zis nimica! mai ales că dacă tot duci genunchiul la gură e aşa de greu să nu-i zici ceva la ureche. noi în iglu primim mulţi genunchi, pt. că le place foarte tare gheaţa.

jeniact spunea...

:) eu cred că s-a format un foramen acolo în genunchiul de iglu care adăpostește propriul castel de gheață

Anonim spunea...

s-a format genunchiul lui ahile. :)

jeniact spunea...

:))
ha, eu acuma încercam să pun mîna pe aurele lichifiate ale sleissimei! cît e înrolată în oaste și înghite înfrîngeri după înfrîngeri

Anonim spunea...

eu deunăzi când ajunsesem în o gară și-am dat să cobor am luat o trââântăă...maică-mea mi-a zis să-mi fie rușine că la vârsta asta umblu cu genunchii beliți și jumuliți..

rux ces spunea...

nimica e vorba esentialisima a versului (prelucrat sau nu) - uh, si cate n-ar mai fi (nimicuri, nimice)...

jeniact spunea...

nimice sună super!

păi cred că gara a fost de vină, că știu eu ce fel de peroane sunt, mai ales dacă stai în capăt de tren, și trebuie să cobori în crîng sau pe pietriș sau. sau ai căzut la bilete?! :)

Anonim spunea...

am căzut la datorie :))