Introducere.

Introducere.

When me they fly, I am the wings (Emerson)

Daca vor sa fuga de mine, eu sunt aripile

miercuri

Scurt pe doi

Imi doresc mai mult timp liber, mai putin timp pierdut in drum spre casa, imi doresc un mini cooper, singura masina care imi da senzatia ca masinile sunt chestii care pot sa placa. Imi doresc un apartament cu trei camere si un dentist bun cu maini de portelan. Imi doresc cam toate ceainicele de la libraria carturesti, toate seturile de canite si farfurii. Restul sunt the same old...caharti, bihutehii, calatorii si hainneh

Vine 8martie si am zis si eu ce-mi doresc. De fapt, sincer, ma descurc cu toate, mai putin cu timpul cel lipsit de libertate. Nu suntem intr-o relatie EU-TU, suntem vai de capu' nostru (relatie tip iuresh). De fapt sincer, eu sunt genul de fata sa isi doreasca love&peace.

In schimbul apartamentului de 3 camere imi doresc mai putin praf in casa din blocul S14, mai putin praf, jur, in fiecare seara cand stau cu capul in afara patului vad pumni de praf (ex nihilo) si ma intriga. Vreau o slujnica, o servitoare. Sa fie doar a mea si sa faca lucruri pentru mine. In schimbul mini cooperului vreau un taximetrist tacut cu 14 mii pe ora. Acelasi, sa nu fiu nevoita sa repet si sa dau indicatii. In schimbul ceainicelor n-as vrea altceva. Dar asa cum spuneam, sunt genul de fata cu dorinte de iubire si armonie.

Exista o dorinta foarte bine implinita, un Tu despre care viata asta mica si mersul ei mare a zis: Iaca
Tot restul de aici decurge

A! azi mi-a iesit ca am varsta psihologica de 40 de ani. muahahah. intr-un test vreau sa zic. mi-a placut

4 comentarii:

M. spunea...

cautati mai intai imparatia cerurilor si neprihanirea si toate celelalte le veti avea pe deasupra :)

tu l-ai gasit pe acel Tu, si toate celelalte vor veni pe deasupra :)) mai putin ceanicele poate :))

p.s.: o interpretare cat de poate de profanatoare, dar posibila, de ce nu :D

Anonim spunea...

M, am varsta psihologica de 40 de ani

Anonim spunea...

cred că e reconfortant să ştii că psihologic ai vârtsta la care, factologic, speri să fi făcut mai multe decât ai făcut până acum. de-aici aşteptările mari de la tine. şi graba. dar uite, toate-s nişte constructe mentale. :)

Anonim spunea...

sprintena confirmare, olg. testu

...ca tot timpul m-am simtit batranicioasa. plus ca si obosesc repede