Introducere.

Introducere.

When me they fly, I am the wings (Emerson)

Daca vor sa fuga de mine, eu sunt aripile

sâmbătă

Nai, nai naaai

Unele zile sunt din hîrtie parfumată, îți vine să stai drept în fața lor sau să le ții în mînă ca pe un afiș și să le inspiri, să pătrundă un punctișor de hîrtie parfumată în corp, un punctișor salvator care mai apoi, în zile întunecate să licurească în secret

11 comentarii:

Anonim spunea...

dap. unele zile sunt ascunse bine în altele şi trebuie să-ţi bagi nasul prin săptămâni şi luni şi ani. da' şi când ieşi de-acolo!

jeniact spunea...

exact, dașicîndieștideacolo! :)

Șoseta spunea...

ieși un bețișor parfumat, complet uscat.

jeniact spunea...

ieși o săbiuță parfumată

La Fee spunea...

Sau devii o pastaie de vanilie si faci explozie. Fragranta boabelor de vanilie ne va innobila!

rux ces spunea...

un punctisor salvator astept si eu...

Anonim spunea...

Buna ziua,

Sectiunea PUB a comunitatii 2in.ro a fost inaugurata acum 2 zile.
Blogul dvs. poate fi listat aici: http://www.2in.ro/2in-PUB.html.

Va invitam sa ne transmiteti un mail cu confirmarea dvs. si solicitarea de a lista blogul dvs., in cazul in care va intereseaza aceastra cooperare.

Cu consideratie,
Iulia Ghita
www.2in.ro
july@refe.ro

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Ana spunea...

Imi place mult cum scrii, ai exprimat exact ce simt

Ciprian spunea...

Buna ziua,

Sunt detinatorul magazinului www.mobisimo.ro

Este un magazin ce are ca obiect de activitate comercializarea accesoriilor pentru telefoane, in special a huselor.

1. As dori sa puneti un link pe site-ul dvs. catre magazinul meu, iar in schimb puteti achizitiona produse de la mine din magazin cu o reducere de 20% (la orice produs) atata timp cat aveti link-ul catre magazinul meu. Nu exista un numar limitat de comenzi.

Activez intr-o nisa de piata in continua dezvoltare deoarece piata telefoanelor mobile este din ce in ce mai dinamica, iar cerintele clientilor sunt tot mai variate.

Oricine are nevoie de o protectie adecvata in ceea ce priveste smartphone-ul personal. Cu timpul, numarul de produse din magazinul propriu va creste si veti avea posibilitatea sa achizitionati accesorii de calitate la cele mai mici preturi de pe piata.

2. Mai mult decat atat, daca adaugati link catre magazinul meu, voi gazdui si eu link catre site-ul dvs pe unul din domeniile urmatoare:

http://stepsintherightsdirection.com/ sau http://learningtocare.net/

Ambele site-uri au PR4. Avantajele unui link pe un site ce are page rank 4 este acela ca motoarele de cautare (google, yahoo, etc) ridica importanta respectivului site in cautari (veti urca pe primele pagini ale motoarelor de cautare)

Sunt interesat si de guest-posturi daca doriti asta!

Cu stima si interes,

Ciprian Miron

(v-as ruga sa trimiteti mail de confirmare pe office@mobisimo.ro daca doriti schimbul)

www.mobisimo.ro

That’s bellissimo

Irina Alexandra spunea...

Ieși poezie și lacrimi și simțiri.